Rețeaua Medicală PRO BIO a luat ființa în anul 2021, pornind de la o experiență personală care ne-a făcut să ne dorim să ajutăm și mai mult oamenii, din punct de vedere medical.

De aceea, am pus bazele acestui proiect de suflet, în care am unit atât experiență de peste 20 de ani din domeniul medical, cu abilitățile de comunicare dar și cu dorința de a fi mai buni, mai umani.

Astfel, am creat un ambulatoriu de specialitate, cu peste 23 de specialități medicale și 2 laboratoare (un laborator de biologie moleculară și un laborator de analize medicale).

Proiectul nostru a avut de la început o imagine clară, aceea de a oferi pacientului care ne trece pragul posibilitatea efectuării unui screening medical complet, cu răspunsuri la fiecare problema pe care o au.

Rând pe rând, s-au alăturat echipei medicale din cadrul Rețelei Medicale PRO BIO medici dedicați, implicați și foarte atenți la nevoile pacientului. AZI, Rețeaua Medicală PRO BIO se mândrește cu un personal de peste 35 de angajați și peste 50 de medici specialiști în locația din Splaiul Independenței 202, sector 6, București.

Începând cu anul 2023, am deschis Punctul de Recoltare Analize Medicale din Calea Vitan, 13-19, Sector3, București.

În cadrul Rețelei Medicale PRO BIO pacientul poate accesa următoarele servicii medicale: Cardiologie, Chirurgie, Dermatovenerologie, Endocrinologie, Fizioterapie, Gastroenterologie, Kinetoterapie, Medicină de Familie, Medicină Internă, Medicină Muncii, Nefrologie, Neurologie, Oftalmologie, ORL, Ortopedie, Osteodensitometrie, Obstetrică-Ginecologie, Oncologie, Pneumologie, Psihiatrie, Radiologie, Recuperare Medicală, Reumatologie, Urologie, Laborator de Analize Medicale și Laborator de Biologie Moleculară.