Rețeua Medicală Probio este o companie cu capital 100% românesc, care și a propus să prioritizeze grijă față de pacienți, monitorizând întreg traseul acestora, de la diagnostic la tratament, pentru asigurarea excelenței în domeniul serviciilor medicale.

Rețeaua medicală Probio oferă servicii medicale integrate: laborator de analize, clinică cu mai multe specialități medicale, imagistică și diferite tipuri de abonamente.

Dispunem de laboratoare automatizate, dotate cu aparatură de ultimă generație, fapt ce ne permite o rapiditate în interpretare cât și o acuratețe a analizelor,pentru un act medical de calitate.

Laboratoarele noastre fac determinări pentru analize de Biochimie, Alergologie, Imunologie, Hematologie, Bacteriologie, Anatomie patologică, Biologie moleculară și Genetică oncologică.

Dispunem de o flotă de mașini frigorifice, care permit transportul probelor biologice în condiții optime din punct de vedere sanitar, cât și al timpului de prelucrare al acestora.

De asemenea avem sprijinul unor medici renumiți în domeniu, care oferă consultații de specialitate în cadrul clinicii noastre din Splaiul Independenței, nr.202, Sector 6,  București.

Contact direct

Program de lucru

Luni – Vineri, 8:00 – 20:00

Recepție / Whatsapp

Programări consultații

Call Center

*6464 (apel taxabil la tarif normal din orice rețea);

Program Call Center

Luni-Vineri: 7:30-21:00;
Sâmbătă si Duminică: 8:00-20:00